Paddelkompaniet

Paddelkompaniet

KANOT & KAJAKUTHYRNING
Kanotuthyrning vid Kanotcenter Karlsnäsgården, ca 13 km norr om Ronneby, och längs Ronnebyåns kanotled. Kanotleden är totalt cirka 70 kilometer lång och sträcker sig från Hovmantorp i Småland till Karlsnäsgården i Blekinge, men man kan även välja att paddla delsträckor. Här kan du uppleva genuin vildmark och det är ofta långt till samhällen och
bebyggelse.

Längs kanotleden finns iordningställda rastplatser och vi erbjuder transport av kanoter och utrustning mot en extra avgift. I samband med start och avslutning av er kanottur har ni möjlighet till övernattning vid Karlsnäsgårdens Friluftscenter.

Gamla Riksvägen 87, 372 62 Bräkne-Hoby
Telefon 0457 803 00, 0763 41 20 66
E-postadress info@paddelkompaniet.se
Hemsida http://www.paddelkompaniet.se

Den lummiga skärgården i Blekinge...

… är Sveriges sydligaste och lämpar sig utmärkt för kajakpaddling. Från Karlshamn i väster till Torhamn i öster är det cirka 60 km fågelvägen och Kajakcenter Järnavik är beläget ca 7 km söder om Bräkne-Hoby, i direkt anslutning till STF:s vandrarhem ”Gula-Huset”.

​Ett stort antal rastplatser med möjlighet till övernattning finns såväl på fastlandet som på vissa öar. För den som vill paddla enkel väg erbjuder vi transport av kajaker och utrustning mot en extra kostnad. För dig som vill lära dig grunderna i kajakpaddling arrangerar vi både endags- och tvådagarskurser. I samband med start och avslutning av er kajaktur har ni möjlighet till övernattning vid STF:s vandrarhem ”Gula Huset”.

Paddelkompaniet

Paddelkompaniet